Posts by Irea Property | Apartamente per shitje ne Vlore,Apartament me qera ne Vlore,Tirane,Sarande,Orikume,Radhime,Dhermi,Himare.Agjensi Imobiliare,Shtepi pushimi
Archive by Author | Irea Property

Rivlerësimi i pasurive të paluajtshme me tatim 3% pritet të shtyhet deri më 30 prill 2022

Procesi i rivlerësimit të pasurive të paluajtshme me tatim 3% nga 15% që është në periudhë normale do të shtyhet deri më 30 prill 2022 dhe me mundësi pagese të tarifës...

Llogoraja, e bukur në verë, mahnitëse në dimër

Llogara Vlore Albania

Pak ditë më parë, mjedisi i Parkut Kombëtar të Llogorasë, u mbulua nga flokët e dëborës. Ishte dëbora e parë, që ra gjatë kësaj stine dimri në këtë zonë. Ndoshta edhe...

11 Arsye pse të Investosh në Shqipëri

11 Arsye pse të Investosh në Shqipëri

Një vend ku marrin jetë reforma të shpejta, dhe që fokusohet në lehtësimin e të bërit biznes, një vendodhje strategjike, aksesi në tregun e lirë , taksat e ulëta...

error: © Irea Property