Rreth nesh -Irea Property,Property in Albania,Agjensi Imobiliare ne Vlore

Rreth Nesh

 

Irea Property eshte nje agjensi pronash me qender ne Vlore dhe shtrirje aktiviteti ne Rivieren Shqiptare.

Me nje eksperience 6 vjecare ne tregun e pronave te patundshme ajo u ka sherbyer qindrave klientve dhe ka marketuar pronat Shqiptare ne tregun Nderkombtar te Real Estate.

Irea Property përfaqëson investitoret në procesin e blerjes, shitjes, dhënies me qira dhe menaxhimin e pronave në Rivieren Shqiptare.

Objektivi ynë kryesor është maksimizimi i kthimit mbi investimin (ROI) përmes investimeve të pasurive të patundshme në zonat që janë duke përjetuar rritje dhe zhvillimin afat-gjatë te ekonomise.

Ne jemi nje grup profesionistesh me eksperience ne marketin e pasurive te patundshme dhe njohesit me te mire te ketij tregu ne Rivieren Shqiptare.

Ne ju ndihmojme te gjeni pronen e endrrave tuaja ne bregdetin e bukur te Shqiperise.

Irea Property ofron sherbime te shumta ne tregun Real Estate si Shitje Blerje dhenie –marrje me qera.Manaxhim pronash konsulence financiare dhe juridke.

Gjithashtu Irea Property ka menduar dhe per ata qe deshirojne te pushojne ne Shqiperi duke ofruar nje game te gjere akomodimesh

si :Apartamente,Hotele etj.Nese vini ne Shqiperi dhe kerkoni te qendroni ne nje apartament per kohe te shkurter Irea Property e ka zgjithjen nepermjet sistemit te saj Short Rental ajo ofron Apartamente komode ne qytetet kryesore te Shqiperise per periudha qeraje afatshkurtra.
Irea Property


Blv Vlore-Skel kulla Aleksandria kati i II
+355 692125229
info@ireaproperty.com
www.ireaproperty.com
Skype:IreaProperty

error: © Irea Property