Shitblerje Pronash

Sherbimet e Shitjes

Ekspertet tane Imobiliare do te perpiqen qe ju te blini pronen qe plotsone me se miri nevojat dhe ju pergjigjet kerkesave tuaja,ata do ju prezantojne me Tregun e Pasurive te Patundshme ne Shqiperi dhe me pas do te behet vizit nga afer per cdo prone qe ju do te deshironi te shikoni.Pas njohjes se tregut dhe vizites nga afer ne Pron ju do te keshilloheni me ekspertet tane ne zyrat tona per te nxierr ne pah avantazhet dhe disavantazhet e cdo Prone.
Irea Property gjithashtu do tju mundesoj keshillim ligjor nepermjet Juristit tone.

error: © Irea Property