DËLLËNJË – NJË DITË NË FSHATIN E PESHKATARËVE | Apartamente per shitje ne Vlore,Apartament me qera ne Vlore,Tirane,Sarande,Orikume,Radhime,Dhermi,Himare.Agjensi Imobiliare,Shtepi pushimi
Tag Archives: DËLLËNJË – NJË DITË NË FSHATIN E PESHKATARËVE

DËLLËNJË – NJË DITË NË FSHATIN E PESHKATARËVE

dellenje Vlore

ATY KU VJOSA, DETI, PYLLI DHE LAGUNA, PËRQAFOHEN NË HARMONI…  Nëse themi Vlora, për të gjithë ju ajo fillon përtej Urës së Vjosës, o më mirë, fillonte atje, sepse me...

error: © Irea Property